Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gode gud, ge mig tålamod!

Och ge mig gärna lite kraft också,
när Du ändå är igång....
Som en mask på kroken,
kränger och vrider, i vanmakt och
vetskap om att att inte komma loss...
Att se och höra och ändå inte
kunna förändra...
Att älska och hata och hoppas
att en dag.... i vetskapen om
att det är en omöjlighet!
Ge stumhet, ber jag Dig!
Och jag skäms för min bön.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-14 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hörru ge mig lite också. Och impulskontroll, while you're at it...
2014-07-23

  Staffan Nilsson

Fin bild av betraktarens vanmakt inför det skedda.
Men vi som inte vill att det ska ske igen och igen och igen, vi måste ropa!

2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP