Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dallrande dagar

signalen skär luft
virade på utsidan
löper nervtrådar




Bunden vers (Haiku) av Tillbringaren VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-07-15 13:43



Bookmark and Share


  aol
Starkt grep tag
2014-08-24

  petter rost
fullmatad kortdikt

den tar timmar att läsa

från början till slut

2014-07-15

  Lars Hedlin
Nära skirt men ändock starkt
2014-07-15

  Madelene Edlund
Vilken närvaro.
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP