Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som en gång var

Sommarkvällens tysta viskning.
Någon vill berätta om
ett förflutet landskap.
Om flydda tider
om ung kärlek
om hopp och framtidstro.

Om strävsamma steg i arbetsfylld dag,
trötta fötter i aftonstund.
Om dagar i sorgmantelns stilla vingslag
andra dagar med stänk av guld inuti.

Om kampen och om glädjen.

Sommarkvällen lyssnar inåt skogen.
I takt med livets andetag
hörs ännu ekot av hammarslagen.




Fri vers av Änglaögon
Läst 502 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-15 20:47



Bookmark and Share


  Connie
Så underbart vackert!
2014-09-14

  Chawa VIP
Det förgångna känns i varje stavelse... Mycket vackert skildrat!
2014-07-18

  Lena Själsöga Keijser
så underbart vackert

dofterna stiger in i
ögonen
2014-07-16

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig skildring.
2014-07-16

  Lindha W Gustavsson
Vilken ljuvlig skildring av livet - du är otrolig!
2014-07-16

    ej medlem längre
Poesi av guld...underbart vackert.
2014-07-15

    ej medlem längre

Så vackert du beskriver
om det som är ... livet ...
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon