Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
viskningar och rop, jepps, Bergman var namnet...


Ibland lite odefinierat


Somliga dagar är det ju så att när man lyfter på locket är tunnan tom, inte en enda kosmonaut i syne, ingen syra, nej inte ens en tiger, gömmer sig där mellan viskningar och rop. Försiktigt lägger jag de sorgliga resterna av min hjärna ner i tomheten, sänder tunnan ner för backen där annat tappat rullar runt. Sedan är det bara om att falla och hoppas att ens rester i det minsta duger til tigermat. På burk.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-15 22:30



Bookmark and Share


  Undine
Hade varit gott att skicka iväg hjärnan ett tag. Ibland känns det som att man ändå bara är tiger mat. Allt som ser gott ut räknas :)
2014-07-29

  menspoeten
Totalälskar din rytm! Vackert och...sorgset, får verkligen känslan av att falla.
2014-07-17

  Minkki VIP
det finns dagar och dagar.... och det här var en burkdag, ojoj, du skriver, bra
2014-07-16

  Peter Stjerngrim VIP
Kram!

2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP