Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"skriv den dikt du en gång behövde höra men aldrig fick"


Hitta den rätte dig själv.

Du som väntar på dagen då någon förstår dig
Vänta inte längre
Inte för att jag förstår dig
Men för att du väntar på fel dag
Vänta istället på dagen
Då du förstår dig själv




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-16 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis