Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är som sand

 

 

Vatten som sköljer äver sand

utplånar tiden 

en sandstrand vid evighetens hav.

 

Sand har stor betydelse

för mycket

det känns skönt under fötterna.

 

Sand skapar glas

och glas gör man timglas

som tiden rinner igenom.

 

Utan sand skulle kanske inte tiden finnas

tänk hur världen skulle se ut då?

 

Den skulle till och med 

kanske vara en lycklig värld.

 

Ett Edens lustgård

där mänskligheten

skulle vara en lyckligare mänsklighet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-16 22:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2014-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantasifull och tänkvärd text om sand.
2014-07-17

  anits VIP
Så fint du skriver, sand kan säga så mycket.
2014-07-16

  Lena Själsöga Keijser
ja
sand har mycket att förtälja
så är det
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP