Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna

Lägg örat mot marken
lyssna, förnim
att andra människor
vandrat där du går




Fri vers av AA VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 23:16



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Tänkvärd
2014-07-17

  M M Mannheim VIP
En dikt, ja ett epos hur vårt land förändrats till ett land utan empati och förståelse för sin medmänniska.
Mina tankar går tillbaka till Ivar Lo-Johansson med din text.
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP