Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt

Bor i den segregerade staden
där forna arbetarkvarter
blivit oaser för den
välbeställde medelklassen

Jag är en av dess medlemmar
och bott där tillräckligt länge för att
notera förändringen
från ett andra klassens område
till en hipp och välpolerad yta

Många av dess invånare är klassresenärer
vars resa möjliggjorts
av den mångförgrenade samhällsmodell
som började utformas på 1950-talet

Frukterna av dessa reformer
har skördats
och tacken
är nedmontering

Idag är vi mätta och dästa

Var finns visionen för de kommande 50 åren









Fri vers av AA VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-16 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP