Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1



Ansiktslösa planeter
bubblor som spricker



Utomjordiska fabriker tillverkar Hud
och ögon



Runt Mars och nedanför Mars



Går en skogsväg in
bland trollstigar och enslig terräng
sluttningar ned



I en tyst park




där en jättelik sol
aldrig går ned



över kullarna
och de isiga bergstopparna



De lyser med en sprängkraft
oavbrutet



och lyser upp gator
och dess torra asfalt.



Helt öde och oupptäckt
lika osynlig för ögat



som du är
i totalt mörker
på den skogsdunge



in i dom trollstigar
av enslig terräng



Du besöker
i din ensamhet




Prosa av Lars Gullberg
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-19 17:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ensamhet är det jag läser in eller ut av din text
2014-07-21

  lodjuret/seglare VIP
Jag begriper ingenting av texten. Den måste därför tvunget vara skriven för någon som inte alls påminner om mig.
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg