En reflektion..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion...


Hangarfartyg i garaget


Läste att c:a 80 % av svenskarna är med i facket. Motsvarande siffra i Frankrike är runt 10 %. Den franska fackföreningsrörelsen är dessutom mycket splittrad. När man ser de franska reaktionerna på orättvisor i arbetslivet (och i många andra frågor) så undrar man vad man ska med ett hangarfartyg till om det aldrig används.

Det är skillnad på att säga sig stå för en sak och att stå upp för en sak.

Je dis: Vive la France!




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-03-30 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet