Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quando corpus morietur

jag var en lunga, varm och fuktig,
skälvande under dina fingrar,
tills de pressade all luft ur mig
och spred mina nervtrådar i jorden.
och där, som standar på ett slagfält,
skjuter lejongap upp
mina purpurkäftar ryter,
mina gyllene kronblad smattrar i vinden.

för varje kropp som rister,
för varje knopp som brister,
hör mig, hör mig
och vet att jag slår rot i dig
som du slog rot i mig.




Fri vers av Fenrir
Läst 185 gånger
Publicerad 2014-07-20 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenrir