Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dockskåp

jag hörde fordon från mjölkuddsvägen
det ihållande bruset från frysen
huvudet kändes tungt mot parketten
i taket tycktes tecken träda fram
jag blinkade
nej, det var ju bara flagnad färg

hörde sorlet från andra lägenheter
ur någon annans tillvaro
genom betongen
utan att kunna urskilja ord

och jag såg för mitt inre
ett dockskåp
där de andra rummen
slutits med en fjärde vägg
så att bara mitt förblev synligt

och där i skåpet,
kastad av ivriga händer
bortglömd när leken tagit slut,
låg en ensam docka




Fri vers av Fenrir
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-03 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenrir