Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lysande



Bågen sänder
Höders mistelpil
från dina händer.
En röd rännil
strömmar stadigt ur kroppen,
flyter ur det som var jag.
Men inte ens vid sista droppen
känner jag mig svag.
Bara den som dödas,
som slukas av Hels svärta,
kan vakna och återfödas
med ett helt hjärta.

När solen svartnat
när stjärnorna fallit
när den Fördolda
har lämnat sin tron
ska jag korsa Gjallarbron.
När jag hör eldarna spraka
ska jag komma tillbaka.








Bunden vers (Rim) av Fenrir
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-12 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenrir