Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord kan slå hårdare än en knytnäve


ORDSLAG

 

Dina ord

slår mig

i ansiktet

 

svidande

orättvisa

 

tapetserar

mitt inre

rum

 

fula mönster

som alltid




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-22 17:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2014-07-23

  Lehva VIP
Den här texten berör. Känner igen mig...tyvärr.
2014-07-23

  Petter Wingren
Aj aj vad gör dom med dig? Ordslag ska aldrig tillåtas träffa varken mage eller hjärta. Dränk den jäveln med kärlek. Eller snarare stå i din identitet bergfast. Lys som en svetslåga i tystnad eller i tydlighet.

P
2014-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Verbal misshandel värker längre än ett slag med knytnäven!
2014-07-22

  Connie
Så igenkännande, helt galet bra!
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP