Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sAga

 

 

 

Det heta

 

ömma

jag tror att dimman lättat nu

flytt för solen

 

ändå pärlar den  över huden

jag har smyckat mig till dag

 

 

kanske har jag dansat i skuggan bland träden

lett en smula

 

väntat dig.

 




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-22 10:55



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2014-07-23

    ej medlem längre
gillas! så fin..
2014-07-22

  KYREUS of Sweden
Trollskt....
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP