Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte mycket för domedagsprofeter


Man ska akta sig väldigt noga för
personer som påstår sig sitta inne med
kunskapen om VEM och/eller VILKA som
finner nåd inför Guds öga!
Att tro sig vara den personen som har
"rättighet" att exkludera och hota....
ja, det är farliga saker!
Det är ingen uppgift för oss människor.
Det klarar ingen av oss av.
Inte du, inte jag!
Det är faktiskt riktigt förmätet att
inbilla sig något sådant.
Det enda man faktiskt KAN göra är
att försöka skapa ett bra liv både
för sig själv och sina medmänniskor.
Skönt att få DET sagt!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-22 13:40



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
JESUS: "De ord jag har talat, skall döma er på den yttersta dagen".

Man kan ju, under resans gång, kolla var man befinner sig, i förhållande till vad Han, JESUS Guds Son, har talat.

Och som Bibeln säger "förmana varandra, så länge det heter idag, så att ingen blir efter på vägen, på grund av syndens makt att bedra". Skönt och nödvändigt att få det sagt.. Mvh S-E
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP