Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord

Men varför krigar ni inte själva

vi är för lata

och rädda

att smutsa ner våra kläder


men om ni vill

kan vi skriva ett fint uttalande







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-05 06:23



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Ja, det ligger mer sanning i det här....
än man kan tro!
2014-09-05

    AgnesKenshin
Tomma ord!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP