Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhälle betyder sammanhållning


Vårt samhälle




Du kan bara rösta enligt din egen tro

Men glöm inte alla oss andra


Demokratin är ingen lek

Den är i sanning i sin

Linda



Men viktig-väldigt viktig



Om vi vill säga något

Någonsin




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-24 03:20



Bookmark and Share


  bumerang
Oj, vart är vi på väg?
Idag talar JÅ i vår stad.
Kravallstaket, extra inkallade
Poliser, folk och kaos.
Mitt i allt självaste ordvirtuosen
som dyker upp,
då stämningen med hjälp av en
Högröstad "vorleufer"
Blivit tillräckligt upphaussad.
Jämför Hitler!
Men vissa stod med ryggen vänd emot.

2014-08-19

  aol
Så sant vännen
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt