Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påbörjad förlösning av skrivkramp

Leker igen med orden.
De var inte för evigt förlorade -
men känner ändå att språket bleknat.

Skriv - till mig!
Jag kanske är en liten hjälp på vägen,
säger han som jag nästan älskar.

Jag besjunger hans fulländade hud
och får ett glatt skratt i telefon tillbaks.





Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-27 10:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP