Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014.


:-{) & lite parkour




de lovade åska

i två dagar väntade jag

på trdje dagen stod jag upp

spejade mot horisonten

förgäves,

jag sökte den

försökte

se något bortom

parkeringshusets grå fasad

tog till och med av mig regnstället

när jag skärpte min stålmansblick

såg jag parkourungar och grafitti

utanför konsum

en man

som ingen vill se

och ingen vill vara

såg mig och pekade

upp, ovanför

jag lyfte min blick

och mina händer

möttes av regn

när åskan

hann ikapp mig












Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-28 10:34



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Nära.
Livet.
Verkligheten.
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP