Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick av livet



livet har
en finurlig förmåga att överraska på både gott och ont
endast ett ögonblick krävs

ett ögonblick kan rasera
en värld ett förtroende




Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-28 12:21



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
så sant
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun