Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

P.S Adjö och tack för sveken..

jag tappade tråden och
föll
men jag reser mig igen

dina ögon ändrade ofta färg
försökte läsa dem utan resultat

dagar veckor månader
allt flöt samman

kärlek blev likgiltighet
hur kunde det bli så?

underbart är kort min vän
inget varar för evigt

försöker visa respekt trots allt
för livet lär nog även dig

men kryp inte efter
för jag är redan på väg




Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 422 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-04 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och jag känner igen mig i dig, denna uppgivenhet en känner! Du har verkligen fångat känslan!
Tänker ofta på Märta Tikkanens ord "..så då var det min likgiltighet du behövde, då min kärlek bara var dig till besvär".
2014-08-17

  Lasseman VIP
Jösses vad djup denna kändes, litet igenkännande känslor bär vi på.. kramen min vän, bra skrivet
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun