Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vind

Du kom som en vind, dina läppars snabba beröring

kysste bort allt mitt motstånd 

men var fäster en vind

 

En dag i juli blev du vågen mot min vita strand

En oändlighet av smekande mjuka vågor 

utan bränningar och kust

 

Jag blev berusad av din ungdom, översvämmad av kärlek

dina skäggstubbiga kinder smekte jag

helt tyst med min blick

 

Dina ögons beröring. Din darrande hand på mitt bröst

som en slagruta över en vattenåder

sökande min lustgård

 

Vem vet om vi återfinner varandra i morgonens dimma

men mina bröstvårtor nålade fast dig

mellan våra andningar

                   *

 

Ny tappning:

Du kom som en vind, dina läppars snabba beröring

kysste bort allt motstånd

var fäster en vind

 

En julidag blev du vågen mot min vita strand

smekande mjuka vågor

utan bränningar och kust

 

Berusad av din ungdom, din skäggstubb

smekte jag dina kinder

tyst med min blick

 

Dina ögons beröring

din hand på mitt bröst

slagruta över vattenåder

 

sökte i darrning

min lustgård

 

Mina bröstvårtor nålade fast dig

i morgonens dimma

mellan våra andningar




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 216 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-28 13:42



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vackert!
2014-07-29

  menspoeten
Mycket vackert och målande, får vackra bilder och rysningar!
2014-07-29

  Petter Wingren
Gillar särskilt slagrutan och "bröstvårtor nålade fast dig". Den bilden är genial i sin förmåga att fånga in det dubbla. Annars tycker jag dikten skulle må väl av lite ansning här och där. Bildflödet skulle få ännu mer spänst då.
2014-07-29

    ej medlem längre
Mycket varmt och vackert skrivet.
2014-07-29

  H.C.B
instämmer med nedan. Vackert, fint och bra.
2014-07-29

  ULJO
Vacker text detta
2014-07-28

    Dan Myrbeck
Vackra ord!
2014-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt med saknad och längtan i målande bilder.
2014-07-28

  louisegirl
Så härlig kärlekslycka <3
2014-07-28

  Lehva VIP
Sensualism och vemod.
2014-07-28

  M M Mannheim VIP
Underbar poesi till någon som gett dig lycka!
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie