Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värdefull autograf

 

 

Tänk om jag hittade

Jesus autograf! 

Vad kunde den vara värd?

 

Precis när jag tänkte tanken

hörde jag inom mig en röst

som sa!

Den har du skriven

i ditt hjärta! 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-28 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering!
2014-07-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-07-29

  anits VIP
Så fint skrivet, skönt att veta!
2014-07-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att veta det...mycket fint...
2014-07-28

  agneta pichler
fint skrivet och sant
2014-07-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
just den bilden har jag ramat in och har som tavla
2014-07-28

    ej medlem längre
Där fick du svaret på en gång!
Bra!
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP