Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För het för någon planet

Runt hennes heta kropp
de svärmar varv efter varv
Trånar hennes glöd
men kommer de närmre
det blir deras död






Fri vers (Prosapoesi) av prima donna
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-14 15:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ah, underbara femme fatale

din rätt är total

varje essens utav vår skapelse kan du ta, äga, förinta, förlusta, utav
2014-09-23

  Peter Olausson VIP
men kanske är döden bäst så - varm, nära, ögonblicklig?
2014-09-20

  Lars Hedlin
Oj! Stark het farlig!
2014-09-14

    ej medlem längre
Sprungen ur jordens mantel..
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

prima donna