Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös existens

Lever livet i en lägenhet på dryga 30 kvadrat
Dricker vin och lyssnar på Lasse lasse lasse och städar upp ett kaos
Klockan är snart tolv och sommarnatten är ljum
Bara ben och solblekt hår
Och ljudet från en sång om en vän kärlek sex och timmarna under månen

Och jag tittar på en film och tror att jag befinner mig på
70 talets Venice beach
hoppar på en bräda, låter kroppen fångas upp av en vind och håret flyger bak och jag säger
Frihet
Du är min

Och som alltid vaknar jag upp ur mina dagdrömmar som är lika verkliga som du eller jag
Vandrande blick som plötsligt ser viljan att leva att älska att vara fri
Och så sitter jag här igen
På mina 30 kvadrat
Existerar i min ensamhet, tillsammans med musikens toner och ordets frihet
Drömmer, tänker, planerar
Inför det som kommer att hända
Imorgon, om en sekund om en timma




Fri vers av mariao
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-28 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariao