Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten

Hur långt är en evighet?

Kanske är det lika långt
Som att ta sig till universums ände och tillbaka igen

Jag smular sönder
resterna av en relation

Smaken av tragik
Är inte som Håkans magi

Tystnaden
är allt för full av ljud

Och om inte ens tystnaden är ljudlös
Hur kan då en evighet vara för evigt?

Och jag funderar
på begreppen
Evighet
Tystnad

För jag är rädd

Rädd för en evighet av tystnad

Ensamhet.




Fri vers (Fri form) av mariao
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-05 23:09



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
I evigheten är du aldrig ensam. Det minns jag från förra gången jag var där.

Fint skaldestycke!
2014-08-06

    ej medlem längre
Gillar denna!!!
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mariao