Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och mitt i allt är ingenting

Isolerar
mig i dekadens
Det har börjat regna, och en ridå av vatten faller tungt
Och mitt i allt är ingenting
Och tankar om ett hav, vin, misär och en människas värde

Stundtals
så funderar jag över framtidens drömmar
Samlar mod
Är jag där eller fortfarande här

Degradera
mig till något ohörbart
Försvinnande
Ett gammalt minne

Samtiden
Glöms bort på ett bibliotek i stadens mitt
Och böckerna läggs på hög och jag knarkar
Historiens historier

Vetskapen
Om att allt är nu
Är en skräckslagen insikt
Och du
Du är du och du är nu

Och
Och jag tar ett tåg bort




Fri vers (Fri form) av mariao
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-29 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariao