Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 augusti

Och som ett litet barn
Gråter jag
Panikartad, hulkande, fult

För min okunskap och krossade drömmar
Tron på världen och det vackra
Är som en ridå av lögner

För det är något som är fel
Fruktansvärt
Och jag är rädd
För att världen kommer att implodera
In i ett vakuum av tysthet

Skriker
Skriker
Skriker

För att motverka
tomheten




Fri vers (Fri form) av mariao
Läst 167 gånger
Publicerad 2014-08-24 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariao