Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som så

.

När livet inte känns mig menat
lägger jag ner stridsyxan

och låter det bli




Fri vers av Mejja
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-03-30 20:41



Bookmark and Share


  mjuk
Jag håller med föregående talare.Det är bara livet som kan resa dig igen.
Håll ut!!
2006-03-30

  rebecca d VIP
vet ej riktigt va du menar, men om det menas att sluta kämpa mot livet, Livet så är det bra....
NÄr Livet slagit omkull en är det bara livet som kan få en på fötter igen!! *ler*
2006-03-30

    Bodil Sandberg
Ja det är ju ett smart drag...låta livet välja....kloka rader
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja