Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snoppen

är en konstig utstående köttbit som inte passar in.
Den står ut från resten av den sammanhängande kroppen.
Precis som att den inte tillhörde.
Precis som att den ville slå sig fri.




Fri vers av PoetTina
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-03-30 20:55



Bookmark and Share


    steffe struts
så farligt är det väl inte! inte om
man håller sig till de med små...

och som alltid, hellre liten och rapp
än stor och slapp..

skall bli spännande att gå gå in i
vaginan och kolla.. :-))

stefan
2006-03-30

    Bodil Sandberg
Hehehehe....det här fick mig att skratta
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

PoetTina