Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vinst och förlust

 

 

Jag söker dig på vinst och förlust

finner jag dig

är det vinst. 

 

Finner jag dig inte

är det förlust för mig.

 

Men vinst för dig

som slipper mig

och mitt sökande efter dig.

 

Var finns du?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-30 01:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den som söker den hittar!
Tar bara olika lång tid.
2014-07-30

  Rise Little One
Livet är liknande en roulette ibland...
2014-07-30

  agneta pichler

tittut
här erader;)

lite deppiga rader
tyder jag från dig

varför?
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP