Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbild

En liten hand i min,
en varm, svettig liten hand...
Glad blick, möter min.
"Så roligt vi har mormor, det här
är verkligen en bra dag!"
Och han slickar förnöjd på
glassen har har i andra handen.
Snart fyra år.
Mitt hjärta sprängvärker av kärlek
till denna underbara lilla pojke!
Och vi är på väg till parken för
att bada, leka och äta lite matsäck.
Och jag vet - känner det i hela kroppen
att lycka det är en liten hand i min...
en glass och en vattenbassäng
i Vasaparken en varm sommardag.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-31 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP