Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke som flög iväg.



Vinden tog tag i min tanke.

Virvlade runt och landande hos dig.

Du la dig precis i sängen och min tanke lade sig bredvid.

Du log och kände en trygghet.

Och i tanken hörde du mina ord som viskade

"Sov Gott min älskade"




Fri vers av Kulkub
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-01 00:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub