Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är fejkat!

 

Allt är bara en stor lögn!
Allt är av ondskan skapat!

Allt är fejkat!

Blod!
Blod!

Och bara blod kan befria västvärlden från sina dumheter!
Kan befria människan från ondo

Blod!
Blod!

Det krävs ännu mer blod för att göra världen en blodfri värld!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2014-08-01 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP