Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan är min röst

Den dansar över arket
Formar ord och känslor

Blir till kärleksförklaringar
och glädje
till självironi
och småprat.

Den följer med in i framtiden
texten, ordvindlingarna.

En bit av den som hållt i pennan
Den blir som ett vittnesbörd

Över att någon velat dela med sig.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-01 18:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så Mycket bra!
2014-08-04

  anits VIP
Bra skrivet, pennan är viktig att ha, när man vill skriva orden som poppar upp!
2014-08-02

  Ingrid Trolle
Pennan behöver
ingen el och inga
batterier. Det enda
redskap som fungerar
ALLTID.
Tankeväckande skriftat
Hur skulle vi klara oss
utan den?
2014-08-01

  Fem hjärtan VIP
Tur att pennor finns..:) Fin och tänkvärd text!
2014-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna använda sej av den...
fint skrivet...
2014-08-01

  Maj-Lis VIP
Ja, den tar man till både när m,an är glad och lessen
2014-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Pennan är tankarnas och känslornas förmedlare.
Länge leve pennan.
2014-08-01

    ej medlem längre
Det är en tillgång att få skriva....att kunna skriva....
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP