Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och solen

Ljuset trär
hennes klänning
över axlarna

berör henne
varmt och varsamt
i gryningsstunden

är henne nära
och viskar henne
i nattens slut

när allt fallit
och vägen öppnats
tillsammans




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-02 06:43



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
så vackert!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP