Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


In i djupet

 

In i djupets dystra mörka ögon
Vill
Min själ stanna evig

Bit
För
Bit

Rivs sönder jag till sorgsna drömmar

Den kvällen!
Denna stunden!
Den känsla är magiskt!

Riv mig sönder till din sorg




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2014-08-04 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP