Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förlusten som ej går att ersättas

 

Jag förlorar alltid min kamp
Mot,

Ensamheten!
Tystnaden!

Jag ger upp frivilligt
Kampen är redan gjort!

Jag fyller min ensamhet med ännu mera ensamma tider
Jag fyller min tysta dagar med ännu mer tystare stunder

Jag erkänner mig besegrat!
Tack samhället för era stöd som man aldrig fick!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2014-08-04 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP