Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÄCKOR - haiku

Snäckor på sandstrand

sjunger för barfotabarn

hav applåderar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-04 18:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
Älskar dina enastående haiku <3
2014-08-05

  Lars Hedlin
Musik i strandkant!
2014-08-05

    ej medlem längre
Underbar bild av din fina haiku.
2014-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga sommar!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP