Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (åska)

 

över hustaken

sjöng det skrämmande ljudet

med sin barska röst

 

skådespelet stort

ljusets kraft syntes länge

delade himlen

 

rakt ner och längs med

blixten som lazerstråle

skadar där den vill

 

(c)tk.

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-04 21:16



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Fint komponerat om naturkrafters skådespel!
2014-08-05

  Lars Hedlin
Vädrets mäktighet gör sig ibland påmint!
2014-08-05

  Gunnel Eriksson VIP
Fin åskskildring. Åska måste
man ha respekt för.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra