Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig tystnad


du säger
att mitt blod borde tysta mig
men jag svarar dig
jag kommer aldrig sluta att tala
för mitt blod är lika rött som ditt
och det är inte det som avgör vad jag säger




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-04 22:09



Bookmark and Share


  menspoeten
Du är helt otroligt fantastisk! Så bra och starkt!:)
2014-08-20

  Anita Westin
Precist. Inte en prick, inte en bokstav för mycket!
2014-08-06

  Popangelov VIP
Starkt och mycket bra formulerat om en sanning.
2014-08-04

    ej medlem längre
Bra!! Tystna aldrig.
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP