Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mogna och omogna

 

Mogna
Och
Mycket omogna och sura ord

Hittar man i mina texter

Omogen är jag när jag försöker förmedla fram en budskap
På den svenska språket
Och med en svensk känsla

Min attityd är inte svenskt!

Mogen är jag när jag framställa mig att jag är svenskt
På ett svenskt mark
Och på svenska skriver jag mina texter

Min attityd kommer aldrig att vara svenskt!

Det var svenskarna lärde mig!
Det var vad de andra har sagt till mig!
Det är var jag är!

Min attityd tyvärr kommer aldrig att vara svenskt!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2014-08-05 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP