Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uppväxt i tortyr

 

En stor besvikelse på svenskarna/EU växte inom mig
Så stort att den bara växer och växer

Och växer
Och växer

Och växer
Och växer

Och växer
Och växer

Varför bor jag här kvar i Sverige?

För att få ett svar!
Fråga Allah!

Och hans måste!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2014-08-05 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP