Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förre och nu

 

Förre,
Var jag en kärlekfull människa

Förre,
Levde jag som livsfull människa

Förre,
Trodde jag på mänskligheten

Europa lärde mig tvärttom, lögnerna
Svenskarna hjärntvättade mig

Nu är jag absolut ej glad i mitt liv
Nu existerar jag absolut ej kärlekfull

Förbereder mig igen att fly!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2014-08-05 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP