Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En clown

 

Oklart!
Mörkt!
Deppigt!

Ser framtiden ut
Ser min åldrande i Sverige ut

Jag som ur drömmen blev vräkt ut
Jag som har svårt att ta sig ur krisen ut

Har ingen att vända sig till
Har ingen att ta sig till

Vemod!
Vemod!

Och en clown är jag




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2014-08-06 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP