Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom du till min skugga!

 

Kom du!

Min själ till min skugga
Till skogen

Kom till mina dystra tider och sörja med mig

Skogen är evigt lyhörd
Skogen är evig en god vän

Ett gränslös land

Våra steg
Våra fotspår

Är hemligstämplat

Kom du min dröm till skogen
Lägg dig vid min kind och sörja med mig

Aftons röda kinder är du och jag

Kom du min själ!
Kom du min dröm!

Och sörja!
Tiden är inne!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2014-08-06 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP