Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar.


Daglig reflektion

Att skriva om
att skriva,
med bläckpenna
räddar mig från statusuppdateringar
med autokorr.

Det är inte real
Att ha medarbetarsamtal.




Fri vers av tomas nannesandberg
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-10 13:39



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Gillar "räddar mig från statusuppdateringar" och det innan och efter :)
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

tomas nannesandberg
tomas nannesandberg