Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från ej… till…

 

Från ej sällskap
Till
Ensamhets dystra vägar

Seglar min själ på obestämt tid

Från ej sällskap
Faller de svidande ord
Och bränner mig som fan

Om och igen
Igen och om
Om och om och om…

Djupt,
I det djupa eviga sorg
Skall jag vara evig

Utan strid

Min tid!
Min tid!
Min tid!

Bränns evig utan tid




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2014-08-07 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP