Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skiljs

 

Och,
Där ensamheten lägger sin tyngde tysthet i min själ
Vill jag bara dö

Jag är gammal pass inte så gammal och sliten i själen
Jag skiljs från världen och kärleken
Ett misstag!

Med de låga ögonblickar
Still!
Med andetaget ligger jag i min säng

Ensamt!
Vemod!
Och helt övergiven

Väck mig!
Snälla DU!
Väck upp mig!

Jag är död!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2014-08-07 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP